Jan 4, 2011

ZOHOR TERAKHIR D BAGAN SERAI.

pejam tebeliak pejam tebeliak dh nak balek sana balek. xde mud sgt. benci3! (ketuk2 meja dgn penuh manja) rasa nk dok rumah sampai beranak pinak.

lepas zohor, insyaAllah pelan2 kayuh p bayan lepas. naseb baek la balek dgn cik awak. kalo x mapuh kerah aku dlm penerbangan yg membuat aku sakit rumah.

esok entah la ada kelas ke x. aku tanak amek tau. yg aku tau, aku perlukan masa seminggu untuk proses penyesuaian semula diri dgn keadaan sekeliling. aku tanak pegi kelas! haha! aku memang pemalas!

d sini juga aku ingin memohon maaf andai ada tersilap taip, terbaca benda xsepatutnya, terhangguk xsemena, tertojoh kt mana2, terjolok buah dada nangka anda, tercuri hati sang puteri, ter rampas kekasih hati, termasuk dlm lembah kehinaan, tersampuk sawan babi, terjampi kt sapa2. suma2 la ye. aku mintak mahap. sempena taon baru ni kan, apa salahnya buang air milo, kita amek air suam ye dak.

dan d kesempatan yg ada ini juga aku berminat untuk berkongsi dgn korang lagu yg d cover oleh seorang budak lima taon. penyanyi asal apit ngn apiy. budak ni aku xtau la nma pe. korang tnya la dia sendiri. tapi beliau sungguh comey nk mampoih. dh tgk pon, kena tgk lagi ye. ini permintaan aku. xbaek korang hampakan. peduli ape aku. k dahdahdah!


video

3 comments:

RIAN said...

bagan serai adalah hometown sy. sekian. haha.

salam kenal. =.)

baincardin said...

x penah p b.serai...^_^

*Siapa kata shoot gambar² di kawasan kilang tak best ??? jom layan...:)

FiesyaaChacha said...

cumelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! she's a good singerr! :))