Dec 15, 2010

APABILA AKU JOIN SEGMEN BRO BEN, AKU RASA TERHARU DENGAN TIBA-TIBA.


bro Ben soh jawab beberapa soklan yang beliau kemukakan. bukan ape, dari dok umah tak tahu nak ngadap ape, aku pon mengambil langkah bergaya dengan memasuki segmen bro Ben yang kacak berkaca mata. hehehh

bro Ben : Bila mula buat blog?

aku : er.. baru je bang.. 

bro Ben : Bilaa???!

aku : er.. dodoplohpat bulan lilimaa (24may2010) bang.. (terketar ketar)

bro Ben : berapa ko punya polower?

aku : aish, x mcm abang. sket je bang. mcm langit ngn bumi. huhukk.

bro Ben : aku tanya berapa la???!

aku : sori2 bang. er.. tambah tolak 603 bang.

bro Ben : hemm.. dalam sehari, berapa trafik ngn entri ko?

aku : malu la bang nak cakap. huuhu. kalo rajin, trafik tu ada la ratus2. paling tinggi pon seribu lbeh. tu da abes rajin dah.. kalo malas, jangan cite r bang. puloh2 je. kekadang xlebih 50 pon.. entri pulak pukul rata sehari sekali. tapi kalo rajin dua,tiga kali gak la.. bese la bang, busy doing nothing. teeheehe (cuba utk buat bro Ben gelak) =.='' tak berjaya. 

bro Ben : soalan last ni aku nak ko jujur bagitau. blog mana yang ko suka baca??

aku : saya suka baca blog Cik Nathrah bang. tapi abang jgn salah paham. saya memang suka abang. punya blog la. simple tapi padat. tu je bang. saya nak ke tandas jap bang. jgn marah tau. huuuhuhu. peace!


p/s : dialog adalah rekaan aku semata mata. bukan aku bersembang dengan bro Ben sendiri. cuma untuk memvariasikan cara penyampaian. ok jom berkenalan semua! 


11 comments:

Sky Before Pinky said...

nice..and kreatif...

Lampu suluh. said...

oh metaceh ;)

Nur Mudrikah said...

waa..kreatif..teruskan!
jom kip in tac dlm dunia blog

Shahazrin said...

salam 1blog, datang dari blog ben untuk follow

Cik Hasnah said...

salam ziarah...
kreatif macam abang Ben jugak la.
insyaAllah suatu hari nanti jadi mcm abg Ben jugak!!

misz nana said...

selamat berkenalan dari nana..

jemput2 lah ke blog nana yew :)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

Lampu suluh. said...

nur mudrikah : time kaseh. ha, jom2! :)

shahazrin : wkumsalam. tima kaseh singgah :D

cik hasnah : insyaAllah.

nana : oh maseh. mari le :P

pak cek biola : salam perkenalan kembali bro :)

Cik Nathrah said...

hakhak..mekaseh la tlg interpremkan name mak cik ye anak2..muahh pp *muntah

Lampu suluh. said...

hahaha. sama2! muah2 seluruh muka. *terberak hijau

Syafiq Rosli said...

all da best