Nov 8, 2010

ADUUH..

Musim exam..
Musim accident..
Musim bencana..
Musim merana..
Musim kelaparan..
Musim kebuncitan..
Musim sedih..
Musim merajok..
Musim bawa diri..
Musim malas mandi..
Musim ini d kenali musim GILA..
Ye aku tau korang busy, aku pon busy jugak..


Tapi aku dah bosan ngn template nih. Aku nk ubah..
Tapi tersangat la MALAAASS!
Serius memang aku nk ubah..
Tapi serius jugak memang aku malas..


Korang free x?
Nak tolong aku x??
HAHAHA!


Sape leh tolong aku edit, jadi seperti apa yg aku inginkan..
Dah sebulan xupdate, suma orang tuka template. Ciss..
Sape nk tolong leh tolong..
Sape tanak tolong, tolong blah..


Memang aku paksa korang tolong aku. Nak benci aku pon benci lah..
Aku dh xlarat nk edit2, lagipon memang aku xreti hape pon..
Jadi meh tolong aku edit, xpon bagitau ape yg patot aku edit.. 
Aku serius ni. Xpenah aku seserius ni..
Dengan penoh serius, aku nk berkias.


Mengapa d cari puteri d gunung, andai d hati tersemat bidadari..
Mengapa bermimpi menjadi raja, andai realiti ilusi semata..
Mengapa menangis bazirkan air mata, andai senyum itu penawar duka..


Ternyata sukar ku sentuh jiwanya, kerana tiada lintasan bayangnya..
Ku cuba berdiri gagahkan hati, hanya ku mampu merangkak pergi..
Sakitnya jasad tidak ku peduli, apa ku mahu damai d hati..


Tolong aku.. Ok.. Nanti aku bagi no. tepon umah atok aku.. Leh calling2. kan..

4 comments:

= d = said...

try cari kat sini.. =)

http://thecutestblogontheblock.com/

chittysarah said...

nak template camne?
leh tolong cari kan..
juz gitaw je

insyaallah leh tolong..
jgn tensen

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

wuwuwu metaceh2! T___T

Aliesya♥Amani said...

har har har