Sep 9, 2010

MENGAPA PERPISAHAN YANG KAU PINTA.. (RAYA)


SELAMAT HARI RAYA SEMUA ORANG!

Semua orang pon nak buat entry pasal raya kan jadi aku pon nak lah! ahhah.

Terimalah serangkap pantun daripada aku. Terima jgn x terima!! hoho

Tangan ku hulur tidak kesampaian,

Senyum ku ukir tidak kelihatan..

Entry di post, tanda ingatan,

Di Aidilfitri ku pohon seribu kemaafan.. =')

Di sini juga aku sertakan kad raya yang khas dicipta utk semua follower dan penyinggah kt belog ni yang sentiasa menyokong dan memberi satu sinar yang baru dalam hidup aku sepanjang aku belajar menaip ni..

Semua komentar serta pandangan selama ni amatlah aku hargai. Marilah sama2 menuju ke puncak kasih.

Tajuk tu aku pon xtau kenapa jadi mcm 2. Aku dah set Auto title tiap kali post. HAHA!

Mohon maaf andai ada tersilap kata, terkasar bahasa, terpegang kt mana2, terusik kt tmpat x sepatotnya.. Aku juga manusia, xkan pernah suci daripada melakukan dosa. Sama2 lah kita memaafkan sesama jiran. Xrugi anak2 sekalian. eheh. Jom2 kemas2 apa yang patot. Korang yang belom bangun tu, bangun lah. Nak Raya daah oooiii! Terimalah kad yg Meow2 buat utk korang sume. Baju raya Meow2 aku xbeli lagi. haha. Lantak korang lah Meow. Bukan reti beraya pon! huh.





9 comments:

mummy_ayu said...

selamat hari raya!!!!

♥-- emieysandra --♥ said...

SELAMAT HARI RAYA..
nanti ambik kad kt blog emiey jugak..
~_^

♥Ismi Huda♥ said...

alololo cuteny meow tu.. hiks.. Salam Lebaran.. :)

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

SELAMAT BERAYA YE SUMA2! :)

starzieti said...

selamat ary raye..:)

~cik manis~ said...

happy eid tokey belog ;)

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

oh ya2. hepy2 eid! :D

elmo blurb said...

selamat hari raya tom a.k.a azrif ! :) takde salah pape kan ? kan ? lalalala ~.~

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

banyak salah!! hee ok2 0-0 ye. pas raya gadoh blek =P