Sep 22, 2010

PELIS LAH LAYEN!


Line tenet betol2 menguji darah pejuang aku..

Aku on laptop. Masukkan pasword **** dan terus tunggu abeh loading..
Aku picit dua kali kt icon mcm bebola pokemon ni. Tunggu 5 minit nak kua homepage..
Aku masih boleh bersabar..

Aku tekan (+) kt atas tu, bukak new tab.. Tekan kt blogger.com/home..
Aku g tandas jap, cuci kening ngn bulu mata.. Siap berak seround, kencing 5 liter..
Terjumpa kawan, aku borak2 dulu kt lua tandas pasal pelajaran dan masa depan.. 
Selepas mengucapkan salam, aku jln ke bilik secara slow motion.. Aku tau ramai yg tgk aku..
Sambil xmempedulikan org yg tgk aku, aku korek idung sebab gatal telinga..

Sesampainya kt bilik, aku lap dulu apa yg patot, xtgk laptop lagi..
Ketika aku usha ketat kt sekerin, waah! Baru kua gambo profile aku lah. Bawah xsiap loading lagi..
Selama pelas maines 15 minit aku kt lua, baru setakat ni je yg line mampu loadingkan utk aku?
Ape ni? Ingat kau sape? Aku tahu kau busy. Aku lagi busy bai.

Esemen belungguk, asal kau buat aku cmni? Bahan material ingredient suma aku belom cari.
Xreti nak laju ke? Sia2 je rakyat Malaysia bayar kau. Aku xpe, boleh cari dari medium laen..
Tapi org yg x berkeupayaan 2? yg cuma harapkan mentari kan menyinar pada keesokan pagi..
Tolonglah lajukan diri kau.. 

Jangan sampai aku bakar kolej ni!!

 WAHAHAHAHAHA! aku dah gila! hahahahahah! Aku gila sudaaa! HAHA!



oke2, cukup.. Aku nk cite sal kawan aku ni.. Pelik je semenjak dia tahu dia x sekacak kawan dia yg ni.. ehhem ehem. sakit tekak lak..

Nanti la aku cite, sebok je dia dok mengeja pe aku tulis seblah nih. 

9 comments:

Roxy zai said...

jom bakar!! hauhauha>=)

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha rilek2 ;D
bb aku dh kne suspended psl xbayar
skang kne byk2 bersabar je la
gne kolej nyer wifi yg lmbt T.T

tfa_purpleclover said...

'aku korek idung sebab gatal teliga'.

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

zai : MARIII!!!


razi : HAHA. nk wt cmne g dh.


tfa : ada masalah? ;P

♥-- emieysandra --♥ said...

layen r jap..
idung tom tu ade prob eh..huhu

~_^

wannurfazrini said...

wahaha, humban aje laptop kau . baru dia fresh balik :p

Amanda Sabariah Shamsuri said...

tolong jgn bakar kolej tu
sila bakar kolej manda
manda nak cuti lama2..
muahahahaha

ensem kann.uhuk3...sakit tekak juga..berjangkit dr encik han~

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

emiey : haah. lobang idong tesombat. :D

wan : nti lu blikan wa i mac k. :P

manda : D mana kolej manda?? ahhah

Sesumpah said...

bakar jeh. masuk paper. baru femes!



:D