Jul 6, 2010

TAG DARIPADA NENEK COMEY!


hany gambar penaik semangat! hoho.

HOHO. Tengah aku tensen2 tadi, tetiba ada yg mengetag aku. Dengan perasaan gundah gulana, aku pon pegi la tgk ape soalan2 yg ada. Eh sebelom tu, Aku telah d tag oleh Nenek Kebayan ini !  Xpe la, boleh la kurangkan sket tensen aku ni kan. Mataceh nenek! Banyak pulak tuh dia soh jawab. Hadoiyaii! Ok aku akan mulakan dengan Bismillah.. =)

Soalannya; 20 THINGs ABOUT ME..

Ape2 pon takpe ye nek. Mahap la, cucu ni muda lagi, xbape nk ikot pantang larang. hoho. Mulakan!

1| Nama d beri d dalam kad identiti ialah Tuan meow-meow cakar gigit sakit. Haa. itu la nama sebenor aku. waka waka eh eh!

2| Aku masih belajar dan akan terus belajar dlm hidop. haiseh!

3| Ada hati dan perasaan. Xsuka d lukai tetapi suka melukai. cellamak ai!

4| Ada KEMBAR seiras. Umor sama, besday sama, tahun lahir sama. Nape la dia tiru aku. hohoh.

5| Aku ada belog aku sendiri. Korang ada? muahaha.

6| Aku suka main gitar! Bapak aku yg ajar tym aku darjah 6 dlu. Tapi tym 2 buat endah xendah je ajaran bpk aku. Masuk form4 la baru berjinak2 balek dlm arena muzik. hoho. Muntah cepat! 

7| Aku ada kawan2 yg berwibawa. Mereka suma berjaya dlm hidop masing2. Kan kawan2 ku? muahaha.

8| Aku lahir kat Hosp of Taiping, Germany. Ape, ingat kt sana xde nama Taiping ke? hihi.

9| Ramai yg ckp meow2 aku cute. Diorang xckp pon aku ni cute. kahkahkah.

10| Suka sgt tgk benda comey. Termasuk la orang! Dan ketika aku melihat wanita solehah, terdetik dlm hatiku, alangkah indahnya perhiasan dunia.. Nanges dgn terharu cepat!

11| Aku pakai no. Celcom. Dulu pakai dua, maxis 2 sim da rosak. Lama woo. Dari aku form3 pakai no. maxis tuh. Sesapa nk call aku, silakan la! =D

12| Aku suka tgk movie lawak, seram ngn jiwang! HAHAHA. Jiwang Korea n Japan je. Negara laen mahap la nk layan.

13| Mata aku berkedip selama 5 minit dlm 100 kali. hoho. eh. Cam pelik plak.

14| Aku xreti berenang =.='' tapi suka pakai Jaket Keselamatan! Sbb rasa selamat. hohoho.

15| Aku ada bela Hamster sekor dulu, nama d beri, Suzie. Dia ada kawan, nama Mochy. Diorang suka berkawan. Hari2 diorang kawan. Diorang xsuka keluar ke bandar. Diorang xada i.c.. Xsempat buat, Suzie dah pergi meninggalkan aku. Aku sedih....

16| Aku pemalu sangat. Kucing pon xmalu mcm aku. Macam anak teruna sejati gitu. Ahakxx!! geli x?

17| Ramai yg jwb x jujur bila aku tanya " Hensem x aku? " . Korang leh tolong jawabkan dgn jujur x? lalala~

18| Aku x serious. Sangat suka main2. Hohoho. Tgk la aku taip ni mcm mana. Tapi ada satu benda je yg aku serious. Apakah? Cari la sendiri =)

19| Fakta tentang aku yg xbetol = Suka gelak sorang2. Mana ada kan? muahahah. erk. 

20| Dan yg terakhir, aku sangat hepy menjawab tag ini! Terima kaseh sekali lagi kepada Nenek! Jasamu d kenang. Ceekwaah. Hilang tensen aku. Alhamdulillah..

Nek, lagi satu tag, cu jawab esok2 la ek. Mata cu mengantok dh ni haa. Nenek pon msti da berdengkur skang. hoho. Pe pon Tengs bebanyak nek legakan cucu ni ha! kofkofkof. 




3 comments:

aimee said...

No satu dah tpu! dush!
Ade ke name tuan meow-meow cakar gigi sakit..haha..=p

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

eh betol la. dlm ic tulih gitu. hoho =P

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

testing2.