Jul 2, 2010

THE TRUTH BEHIND GEMURUH'S LYRIC IS FINALLY REVEALED!


ape tgk2?? hoho

Waaah! Sgt sedap tajuk kali ini!  Pe cer der?? hohoho. Ter bandar pulak. Mahap2. Mesti ramai korang dah tahu kan? Aku pon baru tau 2 hari lepas setelah sekian lama aku mencari makna sebenar lirik lagu ini.. Kawan aku, Tom Cruise (bukan nama sebenar) telah berchit-chat ngn aku melalui talian Skype dua hari yg lalu. Kami berdua mempunyai hobi yg sama iaitu suka mendengar lagu rock kapak! dan Hard Rock Cafe! muahahaa. Kenapa dgn lagu GEMURUH-SEARCH & WINGS ni? Sape xpenah dgr lagu ni, kelik la kt tajuk lagu 2 ye! Makaseh. ehehh. Lirik lagu ini telah mengundang kontrovesi dlm masyarakat Kucing (aku kan tuan kucing.hoho) kerana tahap kiasan nya terlalu tinggi! Ramai kucing2 yg ingin mengetahui makna sebenar lirik lagu ini.. Beberapa aduan telah aku terima dari tiga buah daerah kucing d mana mereka meminta supaya d fahamkan dgn makna sebenar lirik lagu ini. hahaha. Dan pada sesapa yg xlayan lagu2 rock kapak ni, lantak korang lah! muahaha. Ok sudah cukup bergelak ketawa! Kali ini serius! 


Kawan aku, Tom Cruise tadi 2 bukanlah seorang blogger. Tetapi dia ada terbaca satu belog ni, yg menceritakan perihal makna lirik lagu tersebut. Ternyata! Makna nya terlalu berat utk d fikirkan oleh seorang kanak2 d bawah umor 15 tahun! Kanak2 ke?? hohoho. Pe pon, kalo korang nk tahu, pegi la ushar kt belog cik abg nih. Aku xsampai hati nak tulis dlm belog aku yg still suci nih! (konon) hohoho.


TEKAN CEPAT!


Makna yg sebenar-benar nya hanya d ketahui oleh si pembuat lirik.. Tetapi manusia ni, kalau nak menjatuhkan seseorang, mcm2 cara diorang boleh buat kan.. Itu bukanlah pada pandangan Cik Abang tadi 2, dia pon amek dari seseorang.. Mungkin maksud sebenar lebih mendalam kan. Sape tahu.. Ok selamat berhari Jumaat semua! Jom sambong kacau org! hoho.



1 comment:

ruzzEzanie said...
This comment has been removed by the author.