Jun 27, 2010

CEPAT AMEK SEBELOM ABES!


Ramai yg dah tahu tapi buat-buat xtahu dekat org yg xtahu! uuhuh.


Haish! Mula2 aku pon tanak bagi sebab aku akan rasa di DUA kan jika kucing ini berada d belog org laen juga. hoho. Tetapi, atas dasar kemanusiaan yg menebal dlm diri ini, aku pon mengambil inisiatip utk kasi korg tahu agar sama2 kita membela kucing ini ye! hoho.


Lepas ni makin beranak pinak la meow2 ni ha. Eh, kalo sesape yg pandai edit HTML dia, leh la korg ubah sket2 ek.. Aku xreti pon nk ubah apa2. Kekadang rasa nk boh kaler lain kt kucing ni. Tapi mcm mana. Mayb kena edit kat situ, kt sini. Pe pon, Hah. Amek la sesapa yg nak! Aku bukan KEDEKOT pon~


emm. betol. aku xkedekot la.

3 comments:

Almy said...

dah follow blog ni, hope follow me back.. if done, thanks so much.. caca..

♥cutebabygirl♥ said...

x boleh pun. tipu ea~

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

eh mne ad tipu. kelik blom kt tmpt yg perlu kelik? hoho